ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ - ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΙ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΑΤΡ - Φωτογραφίες

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΙ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΖΑΚΙΩΝ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ - ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ - ΣΟΜΠΕΣ PELLET - ΞΥΛΟΣΟΜΠΕΣ - BARBEQUE - ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑ

Διεύθυνση - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Διεύθυνση: ΒΡΥΣΑΚΙΩΝ 30 Τ.Κ. - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Τ.Κ.: 26334
Περιοχή - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Περιοχή: Πάτρα Κατηγορία - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
Τηλέφωνο - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Τηλέφωνο: 2610640975 Fax - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Fax: -
Κινητό - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Κινητό: 6937014824, 6937014828 E-mail - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ E-mail:
Υπεύθυνος - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Υπεύθυνος: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Ιστοσελίδα:
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Τα πρώτα βήματα έγιναν το 1953 όταν ο Ι.Αντωνόπουλος, έβαλε τα θεμέλια της επιχείρησης εμπορίας οικοδομικών υλικών και αβεστοπολτού στην περιοχή Μπεγουλάκι και με βασικό κριτήριο την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής ξεκινήσαμε τα πρώτα μας βήματα. Από τότε φτάνουμε στο σήμερα, που η Χ & Ι Αντωνόπουλος συνεχίζοντας την παράδοση, δημιουργεί τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της οδού Βρυσακίων στο Μπεγουλάκι, όπου λειτουργεί εκθεσιακός χώρος με πολλές προτάσεις διακόσμησης για τ...
Επισκέπτες: 14159

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΙ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΖΑΚΙΩΝ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ - ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ - ΣΟΜΠΕΣ PELLET - ΞΥΛΟΣΟΜΠΕΣ - BARBEQUE - ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑ

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΙ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΖΑΚΙΩΝ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ - ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ - ΣΟΜΠΕΣ PELLET - ΞΥΛΟΣΟΜΠΕΣ - BARBEQUE - ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Τα πρώτα βήματα έγιναν το 1953 όταν ο Ι.Αντωνόπουλος, έβαλε τα θεμέλια της επιχείρησης εμπορίας οικοδομικών υλικών και αβεστοπολτού στην περιοχή Μπεγουλάκι και με βασικό κριτήριο την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής ξεκινήσαμε τα πρώτα μας βήματα.
Από τότε φτάνουμε στο σήμερα, που η Χ & Ι Αντωνόπουλος συνεχίζοντας την παράδοση, δημιουργεί τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της οδού Βρυσακίων στο Μπεγουλάκι, όπου λειτουργεί εκθεσιακός χώρος με πολλές προτάσεις διακόσμησης για το σπίτι και τον κήπο.
Εκεί εκτός από τα οικοδομικά υλικά, τώρα μπορεί κανείς να βρεί μία πλήρη συλλογή με υλικά αποπεράτωσης οικοδομής και διακοσμητικά υλικά όπως φυσικές πέτρες επένδυσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, που προέρχονται από φημισμένα λατομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, συντριβάνια, φωτιστικά πέτρας, τζάκια, βραχόκηπους.
Μία πολύ μεγάλη συλλογή που ανανεώνεται διαρκώς και σας δίνει την δυνατότητα να δείτε τις προτάσεις μας τοποθετημένες, να πάρετε τεχνικές συμβουλές αλλά και έξυπνες ιδέες για την διακόσμηση του χώρου σας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύνθεση κλασσικών και μοντέρνων υλικών δίνει απεριόριστες δυνατότητες, που μπορούν να κάνουν την διακόσμηση του εξωτερικού χώρου, φυσική συνέχεια του εσωτερικού.
Οι άπειροι χρωματισμοί των φυσικών πετρωμάτων και ο συνδυασμός τους με υλικά όπως το σίδερο, ανοξείδωτο ή πατιναρισμένο, το ξύλο και το γυαλί μεταμορφώνουν τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας, σε τόπο χαλάρωσης και φιλοξενίας, που θα προσφέρει αξέχαστες στιγμές σε εσάς και τους καλεσμένους σας.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαρκής εξέλιξη των υλικών, καλύπτεις τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου αρχιτέκτονα, που ζητά ξεχωριστές λύσεις για την διακόσμηση του επαγγελματικού σας χώρου.
Η απαλότητα των γραμμών της ακατέργαστης πέτρας, που μεταμορφώνεται σε απόλυτα γεωμετρικούς σχηματισμούς, δίνουν τα χρώματα στην παλέτα που θα διακοσμήσει και θα αναδείξει χώρους με μοναδική αισθητική.